ΝΟΤΟΣ | Τσακίρης: «Πιστέψαμε στην ανατροπή»

Ο Σπόρτιγκ βρέθηκε στο -13 (49-36, 19'), αλλά πήρε τη νίκη (99-103) επί του Κορωπίου για την 11η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ' Εθνικής και ο Δημήτρης Τσακίρης μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του.

«Πήγαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασιστικά μέσα στο παιχνίδι και πιστεύοντας στις δυνατότητές μας, καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Η ομάδα φέτος έχει αποδείξει ότι αγωνιστικά εντός του γηπέδου δεν έχει να φοβάται

κανένα αντίπαλο. Το τι έγινε στην εξέδρα, αλλά και η αφαίρεση δύο βαθμών μάς ανάγκασε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Νιώθουμε πως είναι άδικη η απόφαση, γιατί έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς», δήλωσε ο Δημήτρης Τσακίρης στο Superbasket.gr, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι (12/1) με το Γαλάτσι που ακολουθεί:

«Είναι ένα διαφορετικό ματς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Μπορεί ο αγώνας αυτός αλλά και αυτοί που θα ακολουθήσουν να είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η αγάπη και η στήριξη του κόσμου μας είναι τέτοια που θα νιώθουμε λες και θα αγωνιζόμαστε σε γεμάτο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα