ΝΟΤΟΣ | Το "ευχαριστώ" του Εθνικού

O Εθνικός πάλεψε απέναντι (10/3) απέναντι στον Πόλις, αλλά δεν κατάφερε να φύγει από την Καλλιθέα νικητής και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για να κόψει πρώτος το νήμα της "κούρσας" του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου του Νότου της Γ' Εθνικής.

Οι Πειραιώτες, όμως, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμπαράσταση των φιλάθλων τους και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους (ethnikos-bc.gr) φρόντισαν να τους ευχαριστήσουν: "Η διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα οι οποίοι ήταν και ο έκτος παίκτης της ομάδας μας. Αναμένουμε ανάλογη

συμπαράσταση στους πέντε εναπομείναντες τελικούς για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επίτευξη του στόχου μας".

Παράλληλα, ο Εθνικός ευχαρίστησε και τον Γιώργο Λειβάδη για τις υπηρεσίες που του προσέφερε:

"Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιώργου Λιβάδη από το τεχνικό τιμ για προσωπικούς λόγους. Πρόθεση της διοίκησης ήταν να παραμείνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στη θέση του, όμως οι αυξημένες υποχρεώσεις του στην ομάδα γυναικών του Αθηναΐκού για πρωτάθλημα της Α1 ήταν η αιτία να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα.

Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Καραφαντής

Ο αντιπρόεδρος,
Μάνος Παγώνης".

Keywords
Τυχαία Θέματα