ΝΟΤΟΣ | Στον Πολυκράτη και επίσημα Ράλλης και Λαγουδάκης

Παίκτες του Πολυκράτη είναι και επίσημα ο Ντάρκο Ράλλης και ο Νίκος Λαγουδάκης, που υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα της Σάμου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Θάνος, δήλωσε: "Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί βρίσκομαι σ’ ένα περιβάλλον που σε προδιαθέτει για μπάσκετ. Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα δεσμεύτηκε ο πρόεδρος σε μένα ερχόμενος από την Αθήνα, αφού υπάρχουν κάποιες κινήσεις

που γίνονται για να κάνουν την ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Μέχρι στιγμής προχωράμε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, αναμένουμε άλλες δύο ή τρείς προσθήκες που θα δυναμώσουν το ρόστερ και πιστεύω ότι αν πραγματοποιηθούν αυτές, η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά".

Ο Ντάρκο Ράλλης με την σειρά του, είπε: "Στην καινούργια μου ομάδα αισθάνομαι όμορφα αν και είμαι λίγες μέρες εδώ (3-4 μέρες). Προσπαθούμε για το καλύτερο εδώ μαζί με όλα τα παιδιά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Στον Πολυκράτη μ’ έφερε μια θετική ενέργεια που πιστεύω υπάρχει γύρω από την ομάδα, γιατί είναι δύσκολες οι στιγμές στο μπάσκετ σε όλη τη χώρα. Οι ομάδες λοιπόν πουν έχουν θετική ενέργεια είναι αυτές που τραβάνε τους παίκτες και μια από αυτές είναι ο Πολυκράτης".

Ο Νίκος Λαγουδάκης επίσης δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε μια ομάδα υγιή όπως έχω ακούσει. Επίσης έχω ακούσει πoλλά για τους φιλάθλους της οι οποίοι αγαπάνε πάρα πολύ την ομάδα και περιμένω πως και πώς να τους δω και εγώ στις κερκίδες. Πάνω απ’ όλα είμαι ευχαριστημένος γιατί θα δουλέψω με έναν προπονητή που τον ξέρω και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται".

Πηγή: samosbasket.gr

Keywords
Αναζητήσεις
notos rallis
Τυχαία Θέματα