ΝΟΤΟΣ | Κύμη: «Ελάτε να γιορτάσουμε»

Η Κύμη ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στις Εθνικές Κατηγορίες και με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάλεσε τους φίλους της να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση (13/10) με τον Ίκαρο για την 1η στροφή του 2ου Ομίλου του Νότου της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ιστορική στιγμή που περιμέναμε με ανυπομονησία επιτέλους έφτασε! Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας σηκώνει αυλαία σε δύο μόλις ημέρες, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να λαμβάνει μέρος σε αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία του. Αντίπαλος μας ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, μια ομάδα με μεγάλη παράδοση στο αθηναϊκό μπάσκετ που φέτος

επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Την προσεχή Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης «Νίκος Μαρίνος» θα διεξαχθεί μία μάχη νεοφώτιστων, με την νίκη να είναι πολύ σημαντική και για τους δύο μονομάχους. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να μπεις με το …..δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς αυτό θα διώξει το άγχος και θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση τον νικητή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Η ομάδα της Κύμης είναι άπειρη στην κατηγορία, αλλά έχει ρίξει πολύ δουλειά σε όλη την προετοιμασία ώστε να ισοσταθμίσει αυτό το μειονέκτημα και να παρουσιαστεί απολύτως ετοιμοπόλεμη στην πρεμιέρα. Επιπλέον στις τάξεις της υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη για την νίκη, κάτι που αναμένεται να δώσει «φτερά» στα πόδια των παικτών. Το μεγαλύτερο όπλο πάντως του Γυμναστικού θα είναι για άλλη μια φορά ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες για να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα. Από την άλλη, ο Ίκαρος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, προέρχεται από μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και σίγουρα δεν θα πουλήσει φτηνά το τομάρι του. Την Κυριακή λοιπόν στις 17:00 περιμένουμε όλους τους φίλαθλους της Κύμης να έρθουν στο γήπεδο και να γιορτάσουν μαζί με ομάδα μας την παρθενική της συμμετοχή στην Γ΄Εθνική».

Keywords
Τυχαία Θέματα