ΝΟΤΟΣ | Η "πρώτη" του Εργοτέλη

Πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα του Εργοτέλη το βράδυ της Δευτέρας (20/8) στο Μαρτινέγκο, παρουσία όλων των μελών της επιτροπής μπάσκετ, του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη κ.Χαρωνίτη και οργανωμένων οπαδών από τους DALTONS και τους ΑLTERNATIVES.

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες που παρέμειναν από την περσινή ομάδα καθώς και οι Ξενάκης, Καραλής, Σταθάκης, τα νέα αποκτήματα του Εργοτέλη. Παράλληλα στο ρόστερ περιλαμβάνονται και έξι έφηβοι ,οι Κρουσταλλάκης, Κοκολάκης,

Σκάνδαλος Χρήστος, οι οποίοι ανήκαν και την προηγούμενη χρονιά στην ανδρική ομάδα, ενώ προωθήθηκαν και οι Χριστοδούλου, Σκάνδαλος Γιώργος μαζί με τον Μπουντούρογλου Νίκο, φοιτητή και πρώην παίκτη της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού. Ο τελευταίος θα συμμετέχει και στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΚ.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ο προπονητής Γιώργος Μακράκης με το βοηθό του Βισκαδουράκη Γιάννη ξεκίνησαν την προετοιμασία με δυναμικές ασκήσεις, καθώς μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί και φέτος στην φυσική κατάσταση των παικτών.

Εκτός από τις βραδυνές προπονήσεις έχει προγραμματιστεί και πρωινή εκγύμναση τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι έφηβοι συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, ενώ αύριο θα ξεκινήσουν και οι παίδες υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Βισκαδουράκη.

Σιγά σιγά όλοι και όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο της προετοιμασίας και δεν μένει παρά να ευχηθούμε "καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα