ΝΟΤΟΣ | Χαμόγελα... εις διπλούν στο Αγρίνιο

Διπλή είναι η... χαρά στο Αγρίνιο, καθώς όχι μόνο σκόρπισε αισιοδοξία η εμφάνιση και η νίκη κόντρα στην Εθνική Εφήβων με 80-61, αλλά έγινε γνωστό ότι οι δύο μεγάλοι άτυχοι, Μανδαλάκης και Ντόβας, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί, θα είναι πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Τα νέα αυτά ήταν κάτι σαν... βάλσαμο για τον κόουτς, Ντέγιαν Στάνκοβιττς, ο οποίος είχε κάθε λόγο να ανησυχεί, μιας και οι Γιάννης Μανδαλάκης

και Σωτήρης Ντόβας, που αμφότεροι τραυματίστηκαν στη φιλική αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας, αποτελούν σημαντικά και βασικά "γρανάζια" του Αγρινίου.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενημερώθηκε ότι οι δύο τραυματίες κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα και θα είναι ετοιμοπόλεμοι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ακόμη και δίχως τους Μανδαλάκη και Ντόβα, οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν εύκολα της Εθνικής Εφήβων με 80-61, πραγματοποιώντας θετικότατη εμφάνιση. Οι παίκτες του Στάνκοβιτς έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και με τους Σταυρόπουλο (20π.) και Λαμπρόπουλο (16π.) σε μεγάλη μέρα έφτασαν άνετα στη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα