ΝΟΤΟΣ | Απέκτησε Χατζησταμάτη ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Ηρακλή 2000, Αντώνης Χατζησταμάτης, ο οποίος αφήνει την Κω και μετακομίζει στην Αθήνα λόγω σπουδών.

Ο 17χρονος πόιντ-γκαρντ έδωσε τα χέρια με τον Κρόνο, στον οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο εφηβικό τμήμα. Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός αθλητής μιλούσε και με τον Ιωνικό Νικαίας, εντούτοις παραχωρήθηκε με μετοίκηση στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου και την προσεχή χρονιά θα έχει τη δυνατότητα να πάρει γεύση και από τις Εθνικές κατηγορίες, για πρώτη φορά στη μικρή μπασκετική του καριέρα.

Μάλιστα, ο Ηρακλής 2000 εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Αντώνη Χατζησταμάτη: «Η διοίκηση του Ηρακλή 2000 ανακοινώνει ότι ο αθλητής της Αντώνης Χατζησταματης λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων, δεν θα αγωνίζεται πλέον στην ομάδα μας, αλλά στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ομάδα Γ’ Εθνικής, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ευχόμαστε στον αθλητή μας καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Ο Χατζησταμάτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και παίρνει μέρος στην προετοιμασία του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, όπου θα έχει την ευκαιρία να "ξεδιπλώσει" το ταλέντο του και να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην μπασκετική του καριέρα.

Πηγή: 12soccer.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα