ΝΟΤΟΣ | Ανανέωσε ο Ντακούλιας με τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός επιστρέφει στις Εθνικές Κατηγορίες και η ομάδα της Νίκαιας βάζει ψηλά τον πήχη ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό ο Ιωνικός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Χρήστο Ντακούλια, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας την σεζόν 2011-12.

Ιωνικός και Ντακούλιας έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μισιακού, ο οποίος διατηρεί στην… φαρέτρα του ένα πολύ σημαντικό… όπλο.

Πέραν του Ντακούλια όμως με

την φανέλα του Ιωνικού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και οι νεαροί και ταλαντούχοι Χρόνης Στουραΐτης και Γιάννης Καρτζόγλου, που θα παραμείνουν στη Νίκαια, όπως και οι Σταύρος Φιλιππόπουλος και Γιώργος Μπουρτζουκλής που ήταν οι πρώτοι που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για το 2012.

Στον Ιωνικό όμως δεν αρκούνται μόνο στις ανανεώσεις και στη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Μισιακός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν αλλά και που ενδιαφέρονται από τον Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας έχει θέσει ως στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 1ο Όμιλο του Νότου της Γ΄Εθνικής και στο πλαίσιο αυτό κινούνται η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα