Μισιακός: "Ενωμένοι όλοι, να δούμε ένα όμορφο θέαμα"

Για το παιχνίδι με την Βουλιαγμένη αλλά και το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου και το ματς με τον Εθνικό την Τετάρτη (22/02) μίλησε ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Δημήτρης Μισιακός.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο ionikosbc.blogspot και κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το θέαμα.

Σχετικά με την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη,

είπε:

"Μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι στην αρχή, στο 1ο δεκάλεπτο. Αμυντικά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε κοντά στο σκορ με την αντίπαλη ομάδα. Στο 2ο δεκάλεπτο, παίξαμε πιο προσηλωμένα στην άμυνα, πιέσαμε πιο πολύ και πήραμε μια διαφορά στο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο, το παιχνίδι κύλησε με αρκετή ένταση και χάσαμε λίγο κάπου τη συγκέντρωσή μας, αλλά στο τέλος δείξαμε καθαρό μυαλό και πιστεύω ότι σε κανένα σημείο δεν είχαμε σοβαρό πρόβλημα ελέγχου του παιχνιδιού".

Αν υπήρξε ανησυχία όταν η Βουλιαγμένη έτρεξε ένα σερί και μείωσε με μακρινό τρίποντο σε 67-63:

"Την ώρα του παιχνιδιού δεν προλαβαίνεις ούτε να ανησυχήσεις ούτε να αγχωθείς. Τουλάχιστον εμείς λειτουργούμε ψύχραιμα. Ξέραμε τι θα πρέπει να περιμέναμε από τη Βουλιαγμένη. Βελτιωθήκαμε σ’ εκείνο το σημείο και ήμασταν συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που θέλαμε να κάνουμε και πήραμε ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού".

Σχετικά με τον επερχόμενο αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό και αν αποτελεί πρόβλημα τότε αυτός διεξάγεται με διάστημα μόλις μιας ημέρας:

"Ίσως θα έπρεπε να είχαμε μια παραπάνω μέρα ξεκούρασης και προετοιμασίας, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν οι ίδιοι κανονισμοί για όλους, κανείς δεν έχει το αβαντάζ της ξεκούρασης".

Για το τέλος, ζητήθηκε από τον κόουτς Μισιακό να γίνει ένα κάλεσμα στον μπασκετικό και φίλαθλο κόσμο, γενικά, για το final four κυπέλλου. Ο κόουτς δήλωσε:

"Το final four είναι ένα ευχάριστο γεγονός, μια μπασκετική γιορτή του ερασιτεχνικού μπάσκετ. Εμείς θέλουμε να μαζευτεί ο κόσμος που αγαπάει το μπάσκετ και να έρθει να παρακολουθήσει. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάνω απ’ όλα να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και από κει και πέρα, χωρίς ακρότητες, να κερδίσει ο καλύτερος. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ενωμένοι όλοι, να δούμε ένα όμορφο θέαμα".

Ο Μάρτιν Λαζαρίδης με την σειρά του, δήλωσε:

Σχετικά με το παιχνίδι και τις τελευταίες πολύ θετικές εμφανίσεις:

"Γενικά είμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση, αν εξαιρέσουμε ότι έχουμε 2 τραυματίες που θα λείψουν περίπου 1 μήνα και επίσης από αυτούς που παίζαμε, ήμασταν 3 με τραυματισμούς στα πόδια. Παίζουμε καλά, συνεχίζουμε και θα δείξει".

Για το που οφείλεται η καλή χημεία της ομάδας, η οποία και αποτυπώνεται εντός του γηπέδου:

"Είμαστε όλοι μια παρέα. Είμαστε σχεδόν κάθε μέρα για καφέ ή φαγητό. Ακόμα και τώρα, μετά τον αγώνα θα πάμε όλοι μαζί για φαγητό. Μέσα στο γήπεδο είμαστε αυτοί που πρέπει, το ίδιο και στην προπόνηση".

Για το επόμενο παιχνίδι, για το κύπελλο αυτή τη φορά, με τον Εθνικό, την Τετάρτη:

"Ένα παιχνίδι κι αυτό είναι με αντίπαλ

Keywords
Τυχαία Θέματα