ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ | Νεάνιδες: Πρεμιέρα με Ρουμανία

Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων ξεκινάει από αύριο την προσπάθεια της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Α' Κατηγορία) στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Την διοργανώτρια Ρουμανία (6 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τουρνουά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ στον άλλο αγώνα του Β' Ομίλου θα αναμετρηθούν Ρωσία και Τουρκία.

"Η άνοδος στην Α Κατηγορία είναι μια σπουδαία κληρονομιά της περσινής ομάδας και θα κάνουμε τα πάντα για να την διατηρήσουμε", υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός,

Γιώργος Βελισσαράκος, και συμπλήρωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από τη σκληρή προσπάθεια των παικτριών μου. Κάναμε σπουδαία δουλειά στις 13 μέρες που μείναμε στο Μέτσοβο αλλά και στα φιλικά που έγιναν".

Για την πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στη γηπεδούχο Ρουμανία ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: "Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Εμείς σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε κάποια νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Με αυτοσυγκέντρωση και πιστή εφαρμογή των πλάνων μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Άλλωστε η Ρουμανία που παίζει εντός έδρας θα έχει το άγχος".

Keywords
Τυχαία Θέματα