ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ | "Μας επηρέασε η τηλεοπτική μετάδοση"

Για την επιρροή που είχε ή τηλεοπτική μετάδοση στην ψυχολογία τους, αλλά και για την πολύ καλή κατάσταση που βρέθηκε η Ισπανία μίλησαν οι Δημήτρης Αγραβάνης και Μιχάλης Καμπερίδης στον Sentra FM.

"Τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Μπήκαν με τρομερή ενέργεια οι Ισπανοί, μας πίεσαν, ήξεραν κάθε σύστημά μας και το έσπαγαν. Εμείς δεν είχαμε αντίδοτο, αντέξαμε για 20 λεπτά. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ίσως ήμασταν κουρασμένοι

στο μυαλό κυρίως, δεν πήραμε σωστές αποφάσεις, χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, και αυτά τα δύο στοιχεία, ενέργεια και ριμπάουντ είναι βασικά, όπως και τα πολλά λάθη που κάναμε. Είναι άξια οι Ισπανοί στην τετράδα, εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε", σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης και στην συνέχεια πρόσθεσε: "Σίγουρα υπήρξε πίεση, ακόμα και από το ότι το έδειχνε το ματς ο ΑΝΤ1, το έβλεπε όλη η Ελλάδα και όλος ο κόσμος… Τόσα είχαν γραφτεί στα σάιτ. Σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό, αλλά δεν είναι ότι αυτό έφταιξε. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μετάλλιο, αυτό πέρασε, θα υπάρξουν πολλά πράγματα που πρέπει ξεπερνάμε στην καριέρα μας. Στόχος είναι ό,τι καλύτερο στη διοργάνωση, που είναι η πέμπτη θέση".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Καμπερίδης επεσήμανε: "Συμφωνώ με τα περισσότερα που είπε ο Δημήτρης, όμως δε θεωρώ ότι ήμασταν κουρασμένοι τόσο στο μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την πίεση που δεχθήκαμε στο πρώτο, δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Μας πίεζαν όλες τις πάσες, ενίοτε και στο κατέβασμα της μπάλας. Κάναμε πολλά λάθη, όταν κάνεις τόσα λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις. Οι Ισπανοί έτσι παίζουν, πιέζουν. Δεν αντέξαμε στην πίεση, αυτό πιστεύω".

Για την πίεση από τα ΜΜΕ είπε: "Σίγουρα υπήρξε πίεση, αλλά όταν αρχίσει το ματς και έτσι όπως το ελέγχαμε στους 3 πόντους στο ημίχρονο, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στο μυαλό. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο όλα ξεχνιούνται και βγάζεις ταλέντο και αθλητικότητα, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες".

Για το τι νιώθει αυτός και οι συμπαίκτες του: "Τώρα νιώθουμε εγωισμό, στεναχώρια, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, έχουμε άλλα δύο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα