ΜΑΛΑΓΑ | Βιδάλ: "Το ματς με τον Παναθηναϊκό το παλέψαμε έως το τέλος"

Ο Σέρχι Βιδάλ μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της Μάλαγα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ισπανική ομάδα πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι αυτό που θέλουν είναι να μειώσουν τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσής τους.

Ο Βιδάλ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ο Βιδάλ ρωτήθηκε για το τι έχει αλλάξει και στα τελευταία τέσσερα ματς μετράει τρεις νίκες: "H σεζόν συνεχίζει να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα για εμάς. Γι' αυτό και σε πολλά παιχνίδια καταφέρνουμε κάτι καλό και σε άλλα δεν καταφέρνουμε

τίποτα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχουμε πρόβλημα σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Κάποιες φορές, μια ομάδα που φαίνεται να έχουμε κερδίσει, επιστρέφει στο παιχνίδι και τελικά κερδίζει και άλλες φορές βρισκόμαστε εμείς πολύ πίσω και καταφέρνουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Δεν είμαστε όσο σταθεροί θα θέλαμε, αλλά προσπαθούμε να μειώσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Οι καλές στιγμές μένουν καλές στιγμές και οι κακές, ευτυχώς, δεν μας επηρεάζουν πλέον όσο στο ξεκίνημα της σεζόν".

Όσο για το κλειδί της ανατροπής και τελικά της νίκης επί του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός γκαρντ δήλωσε: "το έχω πει πολλές φορές. Η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα και έχει περάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Δεν είμαστε στη θέση που θα θέλαμε στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν έχουμε καταφέρει τους στόχους που είχαμε βάλει. Έτσι, όταν τα παιχνίδια δεν αρχίζουν καλά για εμάς, τότε η πίεση μας επηρεάζει και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις. Αλλά αυτό είναι κάτι που το έχουμε βελτιώσει. Παλεύουμε ως το τέλος και δεν πιστεύουμε πως ένα παιχνίδι έχει χαθεί".

Ο 32χρονος γκαρντ ρωτήθηκε και για την τρομερή απόδοση του Μάρκους Ουίλιαμς στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Ήταν μια τρομερή στιγμή την οποία σου δίνουν τα σπορ τη δυνατότητα να ζήσεις. Είναι στιγμές σαν και αυτή που νομίζεις πως όλα τα σουτ θα είναι εύστοχα και δεν μπορείς να πιστέψεις πως μπαίνουν όλα. Πέτυχε μερικά δύσκολα σουτ, το ένα μετά το άλλο και αυτό ήταν εκπληκτικό για τους φιλάθλους και εμάς τους συμπαίκτες του. Είναι φοβερές εμπειρίες αυτές".

Keywords
Τυχαία Θέματα