ΜΑΛΑΓΑ | Θέλει να πουλήσει τον Φρίλαντ

Οι "μνηστήρες" για την απόκτηση του Τζόελ Φρίλαντ πριν από κάποιο διάστημα ήταν πάρά πολλοί, τώρα πια η Μάλαγα θέλει να πουλήσει τον παίκτη αλλά καμία ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσα ζητάνε οι Ισπανοί.



Ο Τζόελ Φρίλαντ, αποτελούσε αναπόστατο κομμάτι και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Μάλαγα, αλλά οι διοικούντες της ομάδες θέλουν να πάρει μεταγραφή ο παίκτης ώστε να βάλουν στα ταμεία τους χρήματα. Το όνομα του Φρίλαντ είχε ακουστεί για την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ,

την Ρεάλ ακόμα και για τον Παναθηναϊκό. Βέβαιως, η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ έχουν βγει από το παιχνίδι της διεκδικησής του. Οπότε μένει η Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά η πιθανότητα ο παίκτης να πάει στο NBA.

H Μάλαγα αξιώνει για την πώληση του παίκτη, 1,5 εκατ. ευρώ από ομάδα του NBA και 2,5 εκατομμυρια ευρώ αν ευρωπαίκή ομάδα θέλει να αποκτήση τον Φρίλαντ, όπως αναφέρει το "Encestando.es". Το ποσό που ζητάει η Μάλαγα, έκοψε την όρεξη της Ρεάλ, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα πόσο μεγάλο πόσο για τον Φρίλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα