ΜΑΛΑΓΑ | "Χτυπάει" Ούκιτς!

Πρόταση στον Ρόκο Λένι Ούκιτς για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα έκανε ο σύλλογος της Ανδαλουσίας, με τον Γιασμίν Ρέπεσα να θέλει... σαν τρελός τον παίκτη στην ομάδα που θέλει να "χτίσει" για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Diario SUR", η Ουνικάχα προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Κροάτη γκαρντ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες "χώρισε" με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και πλέον ψάχνει ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, η πρόταση που του έχει κάνει ο σύλλογος

δεν είναι τόσο καλή όσο άλλων κλαμπ που επίσης θέλουν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο γκαρντ, αλλά η Μάλαγα κρύβει... άσο στο μανίκι της και μπορεί έτσι να τον δελεάσει, αποσπώντας την υπογραφή του.

Και όπου άσος βάλτε το όνομα του Γιάσμιν Ρέπεσα, του οποίου η παρουσία είναι δυνατό να πείσει τον Ούκιτς να φορέσει τη φανέλα της Ουνικάχα, αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ΚΚ Σπλιτ (2000-2001). Ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της ομάδας και επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του 27χρονου διεθνή, καθώς τον προορίζει για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ.

Τη φετινή σεζόν ο Ρόκο Λένι Ούκιτς κατέγραψε κατά μέσο όρο 11,1 πόντους στην Ευρωλίγκα με τον τουρκικό σύλλογο και 4,9 ανά παιχνίδι στο εγχώριο πρωτάθλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα