ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | "Το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός, αλλά είμαστε αισιόδοξοι..."

Ετοιμη να πουλήσει... πολύ ακριβά το τομάρι της και να κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να πανηγυρίσει εκείνη την πρόκριση στο φάιναλ φορ, έρχεται στην Αθήνα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς -παρότι παραδέχονται ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι- να μην κρύβουν την αισιοδοξία τους!

"Εχουμε

ήδη ξεχάσει τι έγινε την περασμένη εβδομάδα και είμαστε προσηλωμένοι στο ματς της Πέμπτης", δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ και πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει λόγος να κλαίμε για μία ήττα. Είναι σημαντικό αύριο να αρχίσουμε καλά τον αγώνα, γιατί δεν αμφιβάλλω ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στο ματς με πολύ ενθουσιασμό έχοντας στο πλευρό του και τον κόσμο του. Θα θελήσουν να τελειώσουν το ματς το συντομότερο δυνατό για να μην έχουν άγχος, αλλά εμείς θέλουμε ακριβώς το αντίθετο".

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ της Μακάμπι, Λιόρ Ελιάχου, τόνισε: "Θα είναι ένας πόλεμος. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα με 18.000 φίλους του στο γήπεδο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Ο τεχνικός της "ομάδας του λαού" δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με την Μακάμπι να έρχεται πάνοπλη στην Αθήνα για να κυνηγήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν και να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την Πόλη...

Keywords
Τυχαία Θέματα