Λιν: "Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά..."

Οι Νικς πήγαιναν... τρένο με οδηγό τον Τζέρεμι Λιν, ο οποίος έκανε πράματα και θάματα στο παρκέ! Ωστόσο, κάποια στιγμή σε όλες τις όμορφες στιγμές έρχεται και μια αναποδιά...

Αυτό συνέβη χθες στη Νέα Υόρκη όπου οι γηπεδούχοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα (85-89) έπειτα από επτά διαδοχικές νίκες, με τους Χόρνετς να βάζουν τέλος σε αυτό το σερί και τον απόφοιτο του Χάρβαρντ να μετατρέπεται από ωραίο σε… μοιραίο, καθώς υπέπεσε 9 λάθη, τα περισσότερα

που κάνει παίκτης στο φετινό NBA.

"Απλά ορισμένες αδύναμες προσπάθειες από εμένα και το γεγονός ότι είμαι απρόσεκτος με τη μπάλα, έφεραν τα 9 λάθη και είναι προφανές πως αυτό δεν πρέπει να γίνεται από κάποιον που οργανώνει την επίθεση μιας ομάδας", σχολίασε εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος του ματς με τη Νέα Ορλεάνη ο 24χρονος πόιντ γκαρντ.

Ο Αμερικανός με κινέζικη καταγωγή αγωνίστηκε 40 λεπτά και εκτός από τους 26 πόντους που σημείωσε, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα. Παρόλα αυτά οι λανθασμένες επιλογές του... βοήθησαν τις "σφήκες" να φτάσουν στο διπλό.

"Νομίζω πως όλοι θέλουν να με συγχαρούν για τα τελευταία επτά παιχνίδια. Όμως, η εμφάνισή μου στο αποψινό παιχνίδι μου αξίζει και είμαι εντάξει με αυτό", είπε και συμπλήρωσε:

Keywords
Τυχαία Θέματα