ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Δάγλας: "Πιστέψαμε στη νίκη..."

Ο Πρωτέας Βούλας θριάμβευσε επί του Παναθηναϊκού, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών και ο Αλέκος Δάγλας δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα του.

"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση που έκαναν. Κάναμε πραγματικά μια μεγάλη εμφάνιση. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε

την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τα καταφέραμε. Αυτό ήταν το κλειδί. Τη νίκη μας την έδωσε αυτή ακριβώς η πίστη. Πάμε πλέον σε έναν τελικό με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν", δήλωσε ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας.

Η Βάσω Δασκαλοπούλου από την πλευρά των παικτριών του Πρωτέα Βούλας σημείωσε πως "είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Πρωτέα. Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στο ποια ομάδα το ήθελε περισσότερο. Επίσης, κλείσαμε τα ατού του αντιπάλου μας, τις Καλέντζου και Ντέλβα. Το θέλαμε, το πιστέψαμε και για αυτό ήρθαμε στο φάιναλ φορ. Δεν χρειάζεται άγχος. Πάμε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για να τα δώσουμε όλα. Ευχαριστούμε τον κόουτς για το σκάουτινγκ. Επίσης, ευχαριστώ τον κόσμο του Πρωτέα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Προχωράμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα