ΚΥΠΕΛΛΟ | Καϊμακόγλου: "Δεν υπάρχει φαβορί"

Σε έναν τελικό και σε μία αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και όπως τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου στην εφημερίδα Sportday δεν υπάρχει φαβορί για την "αποψινή"... μάχη των αιωνίων.

"Έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Όλη η Ελλάδα

περιμένει αυτό το παιχνίδι και είναι κάτι που ξέρουν οι παίκτες. Σε αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση, αλλά να τα κερδίσεις με μισό πόντο, ενώ σε όποια κατάσταση και αν είσαι, να τα δώσεις όλα για δύο ώρες", δήλωσε αρχικά ο τέως φόργουορντ του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά, στη συνέχεια έκανε μια "κοιλιά και τώρα επανέρχεται. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε μουδιασμένα -κάτι λογικό- και πλέον έχει βρει τη χημεία του και τον δρόμο του. Δεν παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει και τα δύο ματς μεταξύ τους. Ο τελικός είναι άλλη ιστορία. Πάνω-κάτω οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Θα είναι κλειστό ματς και θα κριθεί στον πόντο χωρίς να υπάρχει φαβορί".

Ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί δύο φορές φέτος από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Καϊμακόγλου ρωτήθηκε για το αν νιώθουν πίεση οι παίκτες των "πρασίνων": "Επειδή ξέρω καλά την ομάδα και τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτήν, πιστεύω πως όχι. Θα υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο και περισσότερη επιθυμία για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα