Κούρτης: "Γεννημένη για να κερδίζει η ΑΕΚ"

«Ό,τι κι αν γίνεται, σε όποια κατηγορία κι αν βρισκόμαστε, είμαστε ΑΕΚ και είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δίνοντάς τα όλα. Δυστυχώς, έχουμε μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, καθώς τα τελευταία αποτελέσματα δεν μας ήρθαν όπως θα θέλαμε. Χάθηκε πολύτιμο έδαφος. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι άλλο από το να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως θα γίνει το προσεχές Σάββατο (18/02) κόντρα στους Ίκαρους Σερρών», ανέφερε ο έμπειρος φόργουορντ, με συνέντευξή του στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα.

Στη

συνέχεια, στάθηκε στα αίτια της πρόσφατης ήττας από τον Πανελευσινιακό: «Στο τελευταίο ματς με την Ελευσίνα παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα για 30-35 λεπτά, όμως για έναν ανεξήγητο λόγο στο τέλος δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να φτάσουμε στην κατάκτηση της νίκης. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη, όμως τη διεκδικήσαμε με λάθος τρόπο».

Κλείνοντας, παραδέχθηκε πόσο πολύ θέλουν να ανεβάσουν την ΑΕΚ στην Α1: «Η ομάδα είναι γεννημένη για να κερδίζει και επειδή υπάρχει πίεση προς τους παίκτες. Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός μέχρι τώρα και ελπίζω να είναι μαζί μας μέχρι το τέλος. Εμείς, από την πλευρά μας, δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Αν οι οπαδοί της ομάδας θέλουν να την βλέπουν να κερδίζει και να επιστρέφει στην Α1 εκατό φορές, εμείς το θέλουμε... χίλιες».

Keywords
Τυχαία Θέματα