ΚΟΣΜΟΣ | Στο UCLA o τρίτος Γκασόλ

Ο Μπρετ Μπράουν είχε προτείνει να βραβευτούν οι γονείς του Πάου και του Μαρκ Γκασόλ για την συνεισφορά των παιδιών τους στο ισπανικό μπάσκετ. Η ισπανική ομοσπονδία πρέπει σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του προπονητή της Ολυμπιακής ομάδας της Αυστραλίας, καθώς πέραν του Πάου και του Μαρκ Γκασόλ υπάρχει και ο Αντριά!

Ο 19χρονος Αντριά Γκασόλ, ο οποίος αντικρίζει τη γη από τα 209 εκατοστά, είναι ο τρίτος γιος της οικογένειας και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με την πορτοκαλή θεά. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα

τα έκανε σε ηλικία 12 ετών στο Lausanne High School του Μέμφις ενώ η ερχόμενη σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται στο NCAA με τα χρώματα του φημισμένου UCLA.

Ο Πάου Γκασόλ σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2010 είχε δηλώσει για τον Αντριά πως "νιώθω άσχημα που δεν περνάω περισσότερο χρόνο μαζί του. Μου αρέσει να τον βλέπω να μεγαλώνει, να περνάμε χρόνο μαζί και αν μπορούμε να παίζουμε μπάσκετ".

Ο Αντριά Γκασόλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού και του αμερικανικού Τύπου, βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από εκείνο που είχαν ο Μαρκ και ο Πάου στην αντίστοιχη ηλικία, αλλά έχει όλον τον χρόνο να βελτιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα