ΚΟΣΜΟΣ | Η οικογένεια Ρίβερς έχει ταλέντο… (video)

Οι μπασκετικές του ικανότητες, η ευστροφία του μέσα στο παιχνίδι και οι κινήσεις του, σε αναγκάζουν να μάθεις το όνομά του για το σπουδαίο ταλέντο του και όχι επειδή φέρει το επώνυμο Ρίβερς. Ο λόγος φυσικά, για τον Οστιν Ρίβερς…

Τελικά έχει απόλυτο δίκαιο ο λαός μας με την παροιμία "το μήλιο κάτω από από την μηλιά θα πέσει…". Στην περίπτωση του Όστιν Ριβερς, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από την στιγμή που ο 19χρονος παίκτης έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ, δίπλα στον πατέρα του, τον προπονητή των Σέλτικς Ντοκ Ρίβερς.

Ο Οστιν Ρίβερς

γεννήθηκε την 1 Αυγούστου του 1992 και το σήμα κατατεθέν της οικογένειάς του είναι η ενασχόλησής της με τον αθλητισμό. Εκτός από τον Οστιν, ο Ντοκ Ρίβερς έχει μεταδώσει την αγάπη του για την πορτοκαλί θεά και στον μεγάλο του γιο, Τζεραμάια ο οποίος αγωνίζεται στην Σερβία.

Ο Ρίβερς junior πέρασε τα σχολικά του χρόνια στο "Winter Park High" και μετέπειτα φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Duke αλλά πλέον άνοιξε τα φτερά του για το NBA, με προσωπικό του στόχο να παίξει στους Σέλτικς, αν η ομάδα της Βοστόνης τον επιλέξει στο φετινό ντραφτ.

Με αφορμή τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στα ντραφτ, το superbasket.gr σας αποκαλύπτει τον 19χρονο Ρίβερς. Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να τον απολαύσετε με την φανέλα των Duke, αλλά και να δείτε τα σχολικά του κατορθώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα