ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Νοέας: "Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι"

Ο Κόροιβος δοκιμάζεται αύριο (Σάββατο 12/10) στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά και ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Πέτρος Νοέας, μίλησε στο koroibosbc.gr για την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο...

«Μια πρεμιέρα είναι πάντα πρεμιέρα. Με όποιον και να παίξεις είναι πάντα επικίνδυνη. Πιστεύω ότι εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι. Όλοι το περιμέναμε μετά από μια δύσκολη προετοιμασία και πιστεύω ότι είμαστε 100% έτοιμοι να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα», ήταν η αρχική

τοποθέτηση του Πέτρου Νοέα, ο οποίος πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που μπαίνεις μέσα και έχεις στο μυαλό σου το τι γίνεται πάνω στο... παρκέ, δεν νομίζω να μας προβληματίσει πολύ η δύναμη της αντίπαλης έδρας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την ισχυρή ομάδα του Λαγκαδά», τόνισε σχετικά με τη δύναμη της αντίπαλης έδρας.

Θέλοντας να κάνει έναν απολογισμό της πορείας της προετοιμασίας, ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ, σχολίασε: «Αν εξαιρέσεις τον τραυματισμό του Χαρισμίδη που ήταν ο πιο σοβαρός και κάποια άλλα μικροπροβλήματα, πιστεύω πως τόσο στην προπόνηση, όσο και στα φιλικά που δώσαμε ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δέσει αρκετά καλά. Αγώνα με τον αγώνα θα ανεβαίνουμε ακόμα περισσότερο».

Για τους στόχους που υπάρχουν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Καλαματιανός άσος είπε: «Στο Κύπελλο παίξαμε με την ΑΕΚ, που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για να ανέβουν κατηγορία, καταφέραμε να τη νικήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση όπου βρήκαμε απέναντί μας τον Κολοσσό Ρόδου. Κόντρα σε μια καλή ομάδα από την Α1 δείξαμε καλό πρόσωπο ήμασταν ανταγωνιστικοί και χάσαμε στο τέλος. Ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει μια καλή χρονιά όπως πέρυσι και αν μπορέσει να έρθει το βήμα παραπάνω θα είναι... καλοδεχούμενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα