ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Καρύδας: "Δεν θα έχουμε πρόβλημα, αν..."

Στο ματς με τον Αρκαδικό, ο Σάκης Καρύδας αγωνίστηκε τραυματίας, όμως παρόλα αυτά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και παρά την αστοχία του, ήταν άκρως αποτελεσματικός τόσο στην άμυνα, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ο αρχηγός του Κοροίβου αντιμετωπίζει αύριο την πρώτη ομάδα του και έκανε το σχόλιό του για το ματς: "Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στις Σέρρες, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από δύο ήττες. Οι Ίκαροι θα θέλουν τη νίκη, όμως έχουμε δουλέψει σωστά. Θα πάμε με γνώμονα

τον αγώνα της περασμένης χρονιάς και θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα", ανέφερε ο έμπειρος πλέι μέικερ, που συνέχισε: "Το να παίζεις στην πόλη σου και κόντρα στην ομάδα όπου έκανες τα πρώτα σου μπασκετικά βήματα, είναι κάτι πολύ όμορφο. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, όμως από εκεί και πέρα θα κάνω ό,τι μπορώ".

Για το πού θα κριθεί ο αγώνας είπε: "Στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να κοιτάξεις την άμυνά σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν εύκολα. Όπως και στο Λαγκαδά, όπου δεχτήκαμε 64 πόντους, αν κρατήσουμε τους Ικάρους χαμηλά, δεν θα έχουμε πρόβλημα"

Keywords
Τυχαία Θέματα