ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Τσάμης: "Ζήτω η επαρχία!"

Ο Κολοσσός Ρόδου, μετά την υπέρβαση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο, προκρίθηκε και για πρώτη φορά στην ιστορία του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος και ο -εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών των Ροδιτών- Αγγελος Τσάμης, αναφέρθηκε στο ανεπανάληπτο κατόρθωμα της ομάδας του!

Ο πολύπειρος γκαρντ, που αποτελεί ένα από τα δυνατά "όπλα" στη φαρέτρα του Βασίλη Φραγκιά, διευκρίνισε ότι θέλει τον Κολοσσό ανταγωνιστικό απέναντι στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα πρέπει να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά. Και φυσικά δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία του να είναι δυνατό το επαρχιακό μπάσκετ!

"Είναι σημαντικό αυτό που καταφέραμε. Ημασταν καλύτεροι και πήραμε την πρόκριση", δήλωσε αρχικά στην SportDay ο 31χρονος γκαρντ του Κολοσσού.

Το γεγονός ότι αναμετρήθηκαν δύο ομάδες από την επαρχία, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τσάμη, ο οποίος εξήγησε: "Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Καβάλα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι το επαρχιακό μπάσκετ αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Πρέπει να δοθεί το βάρος σε αυτό. Ζήτω η επαρχία!".

Το μπάτζετ του Κολοσσού φέτος μειώθηκε, αλλά η ομάδα παρέμεινε άκρως ποιοτική, με τον γκαρντ των Ροδιτών να λέει... "Προφανώς και τα χρήματα δεν παίζουν πάντα ρόλο. Είμαστε μια παρέα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που παίζουμε ειδικά τους τρεις τελευταίους μήνες. Η χημεία που έχουμε ως ομάδα, συνέβαλε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο".

Ο Κολοσσός απέκλεισε την Καβάλα και ο Τσάμης στεναχώρησε τον... κολλητό του Βασίλη Σίμτσακ. "Είναι αδελφικός μου φίλος, αλλά μέσα στο παρκέ ήμασταν αντίπαλοι. Οταν βρισκόμασταν ένας εναντίον ενός είχαμε και μια κουβεντούλα". Οσον αφορά εκείνον, είπε: "Ο προπονητής, μου δείχνει εμπιστοσύνη και εγώ κάνω ό,τι μπορώ".

Οι Ροδίτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και ο πολύπειρος γκαρντ ξεκαθάρισε: "Δεν έχουμε παίξει ποτέ σε ημιτελική φάση. Θέλουμε να το απολαύσουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί", ενώ για τον κόσμο είπε: "Τους θέλουμε μαζί μας. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει Κολοσσός".

Keywords
Τυχαία Θέματα