ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Ο Τσαλδάρης… απάντησε στον Γκέκο

Διευκρινίσεις αναφορικά με τον τραυματισμό του και την απουσία του από το παιχνίδι με την Καβάλα έδωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου απάντησε, μέσω facebook, στις δηλώσεις του προπονητή του, Μηνά Γκέκου.

«Ο Λαρόν έχει σπάσει το χέρι του, ενώ ο Δημήτρης πριν από το παιχνίδι μου είπε πως δεν μπορεί να παίξει γιατί έχει πρόβλημα με το πόδι του. Αυτό ήταν εκτός προγράμματος και το βασικότερο ήταν ότι δεν είχε ενημερωθεί το ιατρικό τιμ της ομάδας» δήλωσε ο Μηνάς Γκέκος μετά την ήττα των «θαλασσί» από την Καβάλα στο Βενετόκλειο αφήνοντας να εννοηθεί πως ο έμπειρος γκαρντ δεν ενημέρωσε κανέναν για την απουσία του.

Το βράδυ της Κυριακής (6/1) ο Δημήτρης Τσαλδάρης… απάντησε μέσω facebook στον προπονητή του. «Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του κυρίου Γκέκου έχω να δηλώσω τα εξής: Το πρωί του Σαββάτου 05/01/2013 ενημέρωσα τον κύριο Γκέκο και έπειτα τον Ιατρό της ομάδας κύριο Μακεστα, ότι λόγω νέας διάγνωσης που δείχνει επιδείνωση του τραυματισμού μου, που γνωρίζουν ότι προκλήθηκε στην προετοιμασία της ομάδας και παίζω με αυτόν από την αρχή της σεζόν, πως δεν θα αγωνιζόμουν στο παιχνίδι της ομάδας μου με την Καβάλα. Αυτά προς αποφυγήν λανθασμένων εντυπώσεων που ίσως οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα».

Φαίνεται πως οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και στα καλύτερά τους και πλέον αναμένεται η συνέχεια στο... σίριαλ που δείχνει μόλις να άρχισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα