ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Το δείπνο του Κολοσσού, το "ευχαριστώ" και οι ευχές της ΚΑΕ

Σύσσωμη η οικογένεια του Κολοσσού δείπνησε στο μουσικό καφενείο "Οδός Αγησάνδρου" το περασμένο Σάββατο (29/12), με την ροδίτικη ΚΑΕ να ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες για την προσφορά του δείπνου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα ζαχαροπλαστεία "Στάνη" και οινοποιία "ΚΑΙΡ", ευχόμενη παράλληλα σε όλους ευτυχισμένο 2013...

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θέλει να ευχαριστήσει θερμά το μουσικό καφενείο «Οδός Αγησάνδρου» για το υπέροχο δείπνο που προσέφερε στην ομάδα μας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του κ. Κώστα Ζώη και κ. Γιάννη Χαλικιά για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην ομάδα μας.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά τα ζαχαροπλαστεία «Στάνη» για την προσφορά τους σε γλυκίσματα στην ομάδα μας, καθώς επίσης και την οινοποιία «ΚΑΙΡ» για την προσφορά της, με τη νέα εμφάνιση της σαμπάνιας Brut, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η ομάδα μας για μία ακόμη φορά ευχαριστεί τους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια της για την ανάπτυξη και προβολή του μπάσκετ στα Δωδεκάνησα και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχισμένο το 2013".

Keywords
Τυχαία Θέματα