ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Τα εισιτήρια με Ηλυσιακό

Την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηλυσιακό ανακοίνωσε η ομάδα του Κολοσσού που περιμένει τον κόσμο της να γεμίσει και πάλι το Βενετόκλειο.


"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι την προσεχή Πέμπτη ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (16:00) με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00-15:00 στα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261). Επίσης το Σάββατο, το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Βενετόκλειο, θα είναι ανοιχτό από τις 14:00. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ", αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Κολοσσού συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενόψει του αγώνα με τον Ηλυσιακό. Ο Βασίλης Φραγκιάς και ο συνεργάτης του Μιχάλης Κουταλιανός υπολογίζουν σε όλους τους αθλητές τους και ήδη η αναμέτρηση στην Καβάλα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα. Με το μυαλό στον Ηλυσιακό και στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, η Κ.Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα