ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Πάνοπλος και αποφασισμένος

Με όλα του τα... όπλα θα παραταχθεί ο Κολοσσός στο αυριανό (9/12, 12:00) ματς με τον ΚΑΟΔ, με τους Ροδίτες να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, καθώς θέλουν να βελτιώσουν αισθητά τη βαθμολογική τους θέση.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Πάνοπλη και αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες είναι η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία αύριο το μεσημέρι (12:00) υποδέχεται τον Κ.Α.Ο. Δράμας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, η ομάδα μας δεν έχει άλλα περιθώρια για «στραβοπάτημα», ειδικά μέσα στο «Βενετόκλειο». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Μηνάς Γκέκος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αυριανή συνάντηση, η οποία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική. Η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» με ασκήσεις τακτικής και η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (12:00) με τον Κ.Α.Ο. Δράμας θα διατίθενται στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο», από το πρωί (10:00) της ίδιας ημέρας. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Η ομάδα μας απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να έρθει στο «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για την επιστροφή στις νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα