ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Ο Κολοσσός στις Πηγές Καλλιθέας

Στο πνεύμα των εορτών ο Κολοσσός Ρόδου επισκέφτηκε τις Πηγές Καλλιθέας χαρίζοντας στιγμές χαράς στους φίλους της ομάδας.

Σε θεσμό εξελίσσεται η επίσκεψη της ομάδας του Κολοσσού Ρόδου στις Πηγές Καλλιθέας την περίοδο των εορτών. Οι "θαλασσί" μάλιστα έκαναν ποδαρικό στις εορταστικές εκδηλώσεις στις Πηγές.

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς και ο τεχνικός των Ροδιτών, Δημήτρης Πρίφτης, μαζί με όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, ενώ την ομάδα συνόδευσαν και δύο μέλη του Δ.Σ., οι Μιχάλης Μακέστας και Γιώργος Ματσαμάς.

Στις Πηγές η ομάδα του Κολοσσού έτυχε υποδοχής από τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ & Αντιδήμαρχο, Γιάννη Περδίκη με τον Αντιπρόεδρο, Δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ψυλλάκη, ενώ το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

Οι παίκτες συνομίλησαν με τον κόσμο, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους της ομάδας και υπέγραψαν αυτόγραφα. Στο περιθώριο της εκδήλωσης μάλιστα κληρώθηκαν και εισιτήρια για 20 φίλους της ομάδας για τα 2 επόμενα εντός έδρας παιχνίδια των "θαλασσί" κόντρα σε Ίκαρο Χαλκίδας (04/01) και ΠΑΟΚ (19/01).

Keywords
Τυχαία Θέματα