ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Επέστρεψε "σπίτι" του ο Ματσαμάς

Επίσημη επιστροφή στα γνώριμα λημέρια του Κολοσσού για τον μέχρι πρότινος παίκτη του Δούκα, Σάββα Ματσαμά, ο οποίος γύρισε στην ομάδα που ξεκίνησε το μπάσκετ και από τα γήπεδα της Β' Εθνικής... πέφτει στα βαθιά νερά της Α1!

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Σάββα Ματσαμά, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα, που ξεκίνησε το μπάσκετ. Ο Σάββας Ματσαμάς είναι 24 ετών (γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1988), έχει ύψος 1.90, παίζει στις θέσεις «1» και «2» και αποτελεί «γέννημα- θρέμμα» του συλλόγου μας, αφού ξεκίνησε να παίζει στις ακαδημίες. Τη σεζόν 2006-07 μετακόμισε στην Αθήνα και για τρία χρόνια έπαιξε στον Παπάγου, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Τη χρονιά 2009-10 πήρε μεταγραφή για τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, με τον οποίο έπαιξε στον 1ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Α.Σ.Ε. Δούκα, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής".

Ο Σάββας Ματσαμάς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Κολοσσού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι: "Είναι τιμή για μένα να παίξω ξανά στην ομάδα που ξεκίνησα το μπάσκετ. Ξέρω πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός σ’ αυτό το επίπεδο είναι μεγάλος και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα αγωνιστώ με αθλητές που θαύμαζα από μικρός και θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απ’ αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα