ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Δύσκολο έργο στην Καβάλα

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κολοσσού και η αποστολή των θαλασσί αναχώρησε για την Καβάλα, όπου θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλέι οφ, κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Βασίλης Φραγκιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με τους Ροδίτες να στοχεύουν να φύγουν με το διπλό από το κλειστό της Καλαμίτσας, σκουπίζοντας με 2-0 τη σειρά.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

Δύσκολη αποστολή θα έχει αύριο (17:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Η ομάδα μας καλείται να κάνει το 2-0 και να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος απέναντι στην Ε.Κ. Καβάλας, την οποία κέρδισε χθες στο «Βενετόκλειο» με 82-61. Το αυριανό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το χθεσινό, αφού η Ε.Κ. Καβάλας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μέσα στην έδρα της. Η προετοιμασία των «θαλασσί» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» και στις 15:40 η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει με πρώτο προορισμό τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Καβάλα ενόψει της αυριανής συνάντησης (17:00). Σε περίπτωση νίκης, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα περάσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της (Πανιώνιος ή Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου), ενώ σε περίπτωση ήττας, θα διεξαχθεί και τρίτο παιχνίδι την Κυριακή (15:00) στο «Βενετόκλειο».

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα μας, η οποία θα παρουσιαστεί πλήρης στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Συγκεκριμένα στην αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα βρίσκονται οι εξής αθλητές: Λιακόπουλος, Χάτεν, Καλαϊτζής, Πάνος, Γεωργαλλής, Ασημακόπουλος, Μπόικιν, Χαρίσης, Τσάμης, Χόπσον, Κομποδιέτας και Αυγενικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα