ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Δυναμικό ''παρών'' στην κλήρωση

Η κλήρωση της Α1 της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη (17/9) και ο Κολοσσός ενημέρωσε πως θα δώσει δυναμικό παρών στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην Αθήνα. Τους Ροδίτες θα εκπροσωπήσουν τα μέλη της διοίκησης Μιχάλης Μελής και Αντώνης Γιαννικουρής, ο προπονητής Βασίλης Φραγκιάς και ο αθλητής Χριστόφορος Στεφανίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Δυναμικό «παρών» θα δώσει η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη στις 19:00, στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν τα μέλη της διοίκησης Μιχάλης Μελής και Αντώνης Γιαννικουρής, ο προπονητής Βασίλης Φραγκιάς και ο αθλητής Χριστόφορος Στεφανίδης. Συγκεκριμένα η κλήρωση θα γίνει στο αμφιθέατρο, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου) και ώρα 19:00, ενώ το πρώτο τζάμπολ για τη σεζόν 2013-14 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής.

Κατά τη διάρκεια της Κλήρωσης, θα βραβευθούν οι κορυφαίοι αθλητές και οι καλύτερες ομάδες του 2012-13, ενώ το γεγονός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports".

Keywords
Τυχαία Θέματα