ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Χαλβατζάκης: "Μια ομάδα υπόδειγμα"

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο, ο οποίος συνοδευόμενος από το γενικό διευθυντή κ. Γιώργο Κονδύλη, έδωσαν το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στο "Βενετόκλειο".

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κ. Γιώργος Χαλβατζάκης αναφέρθηκε στην παρουσία του, στην "πρώτη" του Κολοσσού: "Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρω ότι μαζί με το γενικό διευθυντή κ. Κονδύλη έχουμε προγραμματίσει να επισκεφτούμε όλες τις ομάδες και τα γήπεδα της Α1. Ο στόχος μας είναι να μιλήσουμε με τα μέλη της διοίκησης του κάθε συλλόγου, ενάμισι μήνα πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Έτσι ήρθε η σειρά να επισκεφτούμε και τη Ρόδο, να μιλήσουμε με τα μέλη της διοίκησης του Κολοσσού και τους προπονητές. Μας ξενάγησαν στο Βενετόκλειο αλλά και στο νέο κλειστό γυμναστήριο του νησιού. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στις ομάδες. Είναι εντελώς διαφορετικό να μιλάς με τους ανθρώπους από κοντά, παρά να συζητάς μαζί τους στο τηλέφωνο.

Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα υπόδειγμα όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην Α1. Θεωρώ ότι πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για πολλούς, αφού πάνω απ’ όλα είναι μία υγιής ομάδα. Πιστεύω ότι η παρουσία του στο πρωτάθλημα θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια και θεωρώ ότι φέτος θα έχει μία καλύτερη παρουσία από πέρσι. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος της Ρόδου, ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζει τον Κολοσσό. Είναι πλεονέκτημα για την ομάδα και θα πρέπει οι φίλαθλοι να γεμίζουν το γήπεδο.

Η Ρόδος θα πρέπει να αποκτήσει ένα κλειστό γυμναστήριο αντάξιο του ονόματος της αλλά και του Κολοσσού. Εμείς απ’ την πλευρά μας θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Θα πιέσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις τους παράγοντες του νησιού, ώστε να ολοκληρωθεί το Παλέ ντε Σπορ", είπε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κ. Γιώργος Χαλβατζάκης στο kolossosbc.gr.

Συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μιχάλη Μακέστα και Μιχάλη Μπράτιτση, καθώς και τον γενικό διευθυντή Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κ. Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Κονδύλης επισκέφτηκαν το νέο Παλέ ντε Σπορ της Ρόδου, εκεί όπου βρέθηκε και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης. Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου γηπέδου και έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των εργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα