ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Αισιόδοξοι και ορεξάτοι...

Ενθουσιασμένοι εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, οι Χριστόφορος Στεφανίδης και Νώντας Παπαντωνίου, οι οποίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας της Ρόδου.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε χαρακτηριστικά: "Καταρχήν θα πρέπει να ευχηθούμε να είμαστε υγιείς και να έχουμε μία καλή προετοιμασία. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε ενωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο και να συνθέσουμε το παζλ της νέας ομάδας. Είμαι αισιόδοξος και ελπίζω πάντα για το καλύτερο. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι τη στήριξη του κόσμου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε τους περιμένουμε στο γήπεδο".


Από την πλευρά του ο Νώντας Παπαντωνίου υποστήριξε: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και χαρά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο νησί, το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Έχω όρεξη και διάθεσή να βοηθήσω την ομάδα μου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Κολοσσό".

Keywords
Τυχαία Θέματα