Κόμπε: "Απλά πήρα την πάσα και σούταρα!"

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ οδήγησε την ομάδα του Λος Άντζελες στη νίκη μέσα στο Τορόντο με σκορ 94-92, η οποία ήταν μόλις η 5η σε 15 εκτός έδρας ματς και η 16η σε συνολικά 28 αγώνες για τους "λιμνανθρώπους".

"Απλώς παρατήρησα ένα σημείο ανοιχτό στη βασική γραμμή", ανέφερε ο 33χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: "Όλα ήταν έτοιμα για μένα να προσπαθήσω να πιάσω τη μπάλα εκεί κάτω, επειδή ήξερα πως μπορούσα να δεχτώ την πάσα και να σουτάρω. Αν πήγαινα στη μέση έξω από τη γραμμή του τριπόντου η άμυνα θα μπορούσε να με αντιμετωπίσει και

επίσης εγώ θα ήμουν μακριά από το καλάθι. Από την στιγμή που είδα εκείνο το κενό, ήταν απλά θέμα δικό μου να προσπαθήσω να ξεφύγω από το μαρκάρισμα του ΝτεΡόζαν και να υποδεχτώ την πάσα".

Παράλληλα, ο Κόμπε στάθηκε στο γεγονός πως οι Λέικερς παρουσιάζονται πολύ κακοί μακριά από το "Staples Center" και τόνισε πως αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί.

"Είμαστε μια φτωχή ομάδα εκτός έδρας και αυτό χρειάζεται να το αλλάξουμε, είπε και κατέληξε: Εφόσον μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό μας, τότε το ρεκόρ μας θα γίνει πολύ, πολύ καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα