ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ | 10 ερωτήματα για τα επεισόδια με αστείες απαντήσεις…

Ποιος φταίει, τι φταίει, τι πρέπει να αλλάξει; Οι παράγοντες των ομάδων τα κάνουν, οι χούλιγκαν, η Ομοσπονδία, ο τάδε, ο άλλος, ο από κείνος. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου (και δεν αναφέρομαι στον Παντελίδη).

Εγώ στην Ισπανία ήμουν και είμαι για το Copa Del Rey. Τον τελικό στο Ελληνικό τον έβλεπα με κλεφτές ματιές. Μέσα σε λίγα λεπτά όμως έμαθα τόσα πράγματα κι ας ήμουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Εγώ τα έμαθα στην Ισπανία, αυτοί που ήταν δίπλα δεν τα έμαθαν;

1. Ήξερε η αστυνομία ότι οι οπαδοί των δυο ομάδων

είχαν δώσει ραντεβού για ξύλο στα επίσημα του Ελληνικού; Το ήξερε πολύ καλά.
2. Υπάρχουν πιο γελοίες διαπιστεύσεις απ’ αυτές που κυκλοφορούσαν στο γήπεδο; Όχι. Οι μισές ήταν πλαστές. Η αστυνομία έλεγε ότι βρήκε περισσότερες από 50. Εμείς σας λέμε ότι ήταν περισσότερες από 200. Αν θέλετε μπορούμε να σας φτιάξουμε κι εμείς μερικές για του χρόνου.
3. Υπήρχαν συλλήψεις για τα όσα έγιναν. Πολλά πρόσωπα φάνηκαν είτε στο βίντεο είτε στις φωτογραφίες. Κανένας δεν συνελήφθηκε.
4. Πώς πέρασαν τα εγκληματικά όπλα στο γήπεδο; Έλεγχος της πλάκας.

5. Είπαν στη διακοπή οι διαιτητές να αδειάσει εντελώς το γήπεδο και να μείνουν μόνο οι ομάδες και οι δημοσιογράφοι και η αστυνομία είπε όχι και ότι θα κάνει έλεγχο των διαπιστεύσεων; Το είπε. Και τι ανακάλυψαν τα τζιμάνια στον έλεγχο θα μας πουν;

6. Έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι είτε στον τραυματισμό του Χάινς είτε στον τραυματισμό του Μπράμου; Έπρεπε αλλά κανείς δεν πήρε την ευθύνη και τώρα όλοι ψάχνουν το ποιος φταίει. Οι παίκτες και οι προπονητές (και διαφωνώ κάθετα με τους ισχυρισμούς τους ότι δεν είναι δουλειά τους) δεν πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν κάτι από κοινού; Ποτέ. Δεν έχουν το θάρρος να το κάνουν.
8. Ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης και άνθρωπος του μπάσκετ, αλλά και οι συνεργάτες του τι έχουν κάνει σήμερα γι’ αυτόν τον διασυρμό; Τίποτα όπως άλλωστε συνηθίζουν.
9. Του χρόνου τι διαφορετικό θα δούμε; Τίποτα. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.
10. Πότε θα δούμε τελικό σε γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους όλων των ομάδων; Όταν βγει ο ήλιος από τη Δύση!

Αν κάποιοι στιγμή προλάβουμε τις απαντήσεις σε κάποια απ' αυτά τα ερωτήματα, τότε ίσως τα πράγματα να γίνουν καλύτερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα