ΚΑΒΑΛΑ | Βραβεύτηκαν ο πρόεδρος και ο αρχηγός

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου και ο αρχηγός της ομάδας, Χριστόφορος Στεφανίδης τιμήθηκαν από την «Δηλωφέλεια» σε μία σεμνή τελετή που έγινε στο περιθώριο του τελικού (10/06) του πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Καβάλας.

Την τιμητική πλακέτα στον κ.Παπακωνσταντίνου για την πολύχρονη προσφορά του στο Καβαλιώτικο μπάσκετ, παρέδωσε ο Δήμαρχος Καβάλας, κ.Κωστής Σιμιτσής, ενώ τον αρχηγό της Ε.Κ.Καβάλας

τίμησε ο πρόεδρος της «Δημωφέλειας», κ.Στέλιος Σχοινάκης.

"Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν κάποιοι την προσφορά σου. Σ’ αυτό τον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι δεν ήμαστε μόνοι μας. Πάντα είχαμε και έχουμε στο πλευρό μας, το δήμαρχο Καβάλας, κ.Κωστή Σιμιτσή. Είναι άνθρωπος που γνωρίζει το μπάσκετ και καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες", δήλωσε ο Κώστας Παπακωνσταντίνου ενώ ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά του ανέφερε:

"Αυτό το βραβείο με γεμίσει χαρά και συνάμα συγκίνηση. Είναι ένα βραβείο που ανήκει σε όλη την ομάδα, τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση που καθημερινά είναι κοντά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα