ΚΑΒΑΛΑ | Νικάει και τα προβλήματα

Η Καβάλα φέτος δείχνει ανταγωνιστική στην Α2 και αυτό οφείλεται στο πάθος και στην ψυχή που βγάζουν οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα στα παιχνίδια τους.

Τελευταίο θύμα της Καβάλας ο Αρκαδικός στην Τρίπολη με 67-74. Η έλευση του Γιάννη Τζήμα έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της ομάδας, η οποία συνεχίζει αήττητη με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο.

Η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις ωστόσο δε λείπουν τα προβλήματα. Πέραν του Καραθανάση

ο οποίος θα μείνει 20 μέρες με 1 μήνα εκτός δράσης λόγω ενος παλιότερου τραυματισμού του, αναμένεται να προφυλαχθεί και ο Τότσιος αυτές τις μέρες, καθώς καταπονήθηκε ιδιαίτερα στην Τρίπολη.

Από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου όμως η Καβάλα αποκόμισε και 2 νέα προβλήματα τραυματισμών. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα δέχθηκε χτύπημα στο χέρι, ενώ ο Δημήτρης Καλαμπάκας έφυγε από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με... παράσημο 4 ράμματα.

Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να ξεκουραστεούν οι παίκτες καθώς υπάρχει η διακοπή λόγω εορτών, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες του Γιάννη Τζήμα να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα