Κ.Α.Ο.Δ. | Πήρε Πάλμερ και Καλαϊτζίδη, ανανέωσε με τρεις

Πενταπλό χτύπημα εξαπέλυσε ο ΚΑΟΔ, καθώς οι Δραμινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση των Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Κέβιν Πάλμερ αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Κωνσταντίνο Κακαρούδη, Σταμάτη Μπένα και Θεόδωρο Ζάρα.

Ο ΚΑΟΔ συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει του νέου πρωταθλήματος και στο πλαίσιο αυτό γνωστοποίησε την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού, Κέβιν Πάλμερ αλλά και του 27χρονου Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Παράλληλα με την απόκτηση

των δύο νέων παικτών, την φανέλα του ΚΑΟΔ θα συνεχίσουν να φοράνε και την επόμενη σεζόν οι Κακαρούδης, Μπένας και Ζάρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟΔ:

" Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με :

- Τους καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν και την περσινή χρονιά στην ομάδα : Κακαρούδη Κων/νο (για 1 έτος) , Μπένα Σταμάτη (για 1 έτος) και Ζάρα Θεόδωρο (για 2 έτη)

- Τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη(για 2 έτη).Ο 27χρονος γκαρντ έχει ύψος 1,94m και έχει αγωνιστεί στους Ηρακλή,ΠΑΟΚ,Ολυμπιακό,Πανελλήνιο, Ολυμπιάδα Πατρών και ΑΠΟΕΛ.

- Τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Kevin Palmer(για 1 έτος).Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Ιαπωνική Φουκουόκα και τα στατιστικά του σε 50 αγώνες ήταν 21,9π , 7,6ρ , 2,3ασ και 2,7κλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα