Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο"

Ο ΚΑΟΔ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό, στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά ο Γιώργος Καλαφατάκης, όπως δήλωσε, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, σχολίασε μετά το παιχνίδι με τους "πράσινους":

"Πιστεύω για την πόλη της Δράμας και για την ομάδα της ήταν μία ιδιαίτερη κι ιστορική ημέρα. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 15ετίας στην Ευρώπη στα ημιτελικά. Πιστεύω ανταποκριθήκαμε,

αν όχι στα 40 λεπτά, στο μεγαλύτερο διάστημα. Κάναμε ένα παιχνίδι με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον εαυτό μας και στον αντίπαλο. Ήταν το τέλος της διαδρομής, ήταν το πέμπτο παιχνίδι μας Κυπέλλου μέχρι εδώ.

Ξέραμε τις πιθανότητες, δουλέψαμε κι ήμασταν σοβαροί, ανταποκριθήκαμε όσο καλύτερα γίνεται, τηρουμένων των αναλογιών και των προβλημάτων. Χάσαμε με τραυματισμό τον Νόουλς, ενώ έβαλα εθιμοτυπικά τον Μπορόβνιακ (σ.σ. θα συνεχίσει στην πολωνική Ζιέλονα Γκόρα) μη τυχόν συμβεί τίποτα και χάσει τη χρονιά. Οι δύο ομάδες δε συγκρίνονται στο τεχνικό κομμάτι. Κάναμε ένα παλικαρίσιο παιχνίδι. Χάσαμε την επαφή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έσφιξε η άμυνα του Παναθηναϊκού και πήρε μία διαφορά, το γυρίσαμε, αλλά και πάλι επέβαλε το παιχνίδι του και τελείωσε όπως τελείωσε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Χρόνια πολλά, υγεία σ' όλους, το 2013 να φέρει υγεία, ευτυχία και δουλειά σ' όλο τον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα