Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο"

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να επαναλάβουν τα λάθη της προηγούμενης αγωνιστικής και ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

"Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο.Ο Ηλυσιακός έχει δείξει ότι δεν αφήνει κανένα παιχνίδι, παίζει σκληρά στην άμυνα και εκμεταλλεύεται το ταλέντο των παικτών που διαθέτει στην επίθεση. Εμείς πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στην Καβάλα

και να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά και μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας", ήταν το σχόλιο του Γιώργου Καλαφατάκη για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής απέναντι στον Ηλυσιακό.

Από την πλευρά του ο Τζέρεμι Χαντ δήλωσε: "Παίζουμε με μία καλή ομάδα που βρίσκεται σε παρόμοια βαθμολογική θέση με μας.Εμείς πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι απ’ ότι στο παιχνίδι με την Καβάλα,κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία.Παίρνοντας ρυθμό από την άμυνα θα λειτουργήσουμε καλύτερα και επιθετικά με στόχο την νίκη αλλά και την επιστροφή μας στις καλές εμφανίσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα