Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Εχει κοστίσει η απειρία μας"

O Κολοσσός πήρε τη νίκη επί του ΚΑΟΔ και ο Γιώργος Καλαφατάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Ρόδο ενώ παραδέχθηκε και την δίκαιη επικράτηση των "θαλασσί".


"Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον Μηνά για τη νίκη. Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και περισσότερο για τον Κολοσσό, γιατί έπαιζε στην έδρα του. Και οι δύο προερχόμαστε από άτυχα αποτελέσματα, παρότι και οι δύο ομάδες πιστεύω ότι παίζουν καλό μπάσκετ. Παρόλα αυτά τα τελευταία μας αποτελέσματα

ήταν άτυχα. Δυστυχώς, η απειρία μας έχει κοστίσει. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει η οποιαδήποτε ομάδα, αλλά δυστυχώς χάνουμε. Είμαστε νέα ομάδα και έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τις βολές. Χάσαμε 10 και στα υπόλοιπα παιχνίδια αστοχήσαμε σε 14 και 15. Και δυστυχώς χάνουμε στον πόντο. Στο α’ ημίχρονο που η πίεση ήταν διαφορετική, ανταποκριθήκαμε καλύτερα. Δύο λάθη στο τέλος μας στοίχησαν και αντί να πάμε με +5 στο ημίχρονο, έληξε στον πόντο. Το γεγονός αυτό έδωσε ώθηση στον Κολοσσό. Πάντα το καλύτερο δεκάλεπτο μας είναι το τρίτο και το χαρακτηριστικό μας είναι η άμυνα, αλλά σήμερα δεν είχαμε τίποτα από τα δύο. Δεχθήκαμε περισσότερους από 20 πόντους σε τρία δεκάλεπτα. Παρά το γεγονός αυτό είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και ήμασταν σε κατάσταση να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο Κολοσσός πιστεύω ότι είναι πιο έμπειρος και κέρδισε δίκαια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΚΑΟΔ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τα καλά μας στοιχεία είναι τα ριμπάουντ και η άμυνα και υστερήσαμε και στα δύο. Θέλουμε ακόμη δουλειά. Ένα- δύο άτυχα αποτελέσματα δημιούργησαν ψυχολογικό βάρος στην ομάδα. Καλούμαστε να συνεχίσουμε, να αντέξουμε και να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο. Μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Πιστεύω ότι με τη δουλειά και την προσήλωση θα βρούμε αυτό το κάτι που μας λείπει. Ήρθαν στην ομάδα ο Μπάβτσιτς και ο Μπορόβνιακ και θα μας βοηθήσουν σημαντικά".

Ο Θοδωρής Ζάρας ανέφερε πως "αν και ξεκινήσαμε δυνατά, στο τέλος δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και χάσαμε κάποιες κρίσιμες βολές. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα