ΙΤΑΛΙΑ | "Βενετσιάνοι" Ντιαβαρά και Ζορόσκι!

Δύο σπουδαίες προσθήκες είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Βενέτσια, η οποία κινείται πολύ ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει δώσει τα χέρια με τον γνώριμό μας Ιβάν Ζορόσκι, ενώ βρίσκεται και μία ανάσα από την απόκτηση του Γιακούμπα Ντιαβαρά!

Μετά την πρώτη της μεταγραφή, αυτή του Ερικ Ουίλιαμς, η Βενέτσια είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής δύο ακόμη παικτών... Και τι παικτών! Οπως δημοσίευσε η "La Prealpina", ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού και του Πανιωνιού,

Ιβάν Ζορόσκι, που φέτος αγωνίστηκε στην Μοντεγκρανάρο και πραγματοποιεί εξαιρετικές χρονιές στην Lega A, σύμφωνησε και για τον επόμενο χρόνο θα φοράει τη φανέλα της Βενέτσια! Μάλιστα, το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα προβλέπει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Παράλληλα με την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ζορόσκι, η Βενέτσια βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της και τον εντυπωσιακό Γάλλο φόργουορντ Γιακούμπα Ντιαβαρά, ο οποίος φέτος... έβγαλε μάτια με την Βαρέζε, με την οποία αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι δύο αυτές μεταγραφές, αναμφισβήτητα η Βενέτσια ανεβαίνει επίπεδο εν όψει της νέας σεζόν...

Keywords
Τυχαία Θέματα