ΙΤΑΛΙΑ | Τζίτζι Ντατόμε, ο επόμενος Ιταλός ΝΒΑer!

Οι πολυδιαφημισμένοι Γκαλινάρι, Μπαρνιάνι και Μπελινέλι συνθέτουν την τρομερή τριάδα των Ιταλών ΝΒΑers και τους οποίους γνωρίζουν καλά οι περισσότεροι... Ομως, πόσοι και ποιοι έχουν πάρει... χαμπάρι την τρομερή σεζόν που διανύει ο Τζίτζι Ντατόμε; Σίγουρα, οι Μπακς που στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μπολόνια είχαν τα... "μάτια" τους πάνω στον αρχηγό και ηγέτη των Ρωμαίων!

Ο τζένεραλ μάνατζερ του Μιλγουόκι, Τζον Χάμοντ, την περασμένη Κυριακή (24/3) βρέθηκε στην Ρώμη για λογαριασμό του Τζίτζι Ντατόμε, τον οποίο τα "Ελάφια" έχουν βάλει στο στόχαστρό τους εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού!

Ο

εκρηκτικός 25χρονος διεθνής φόργουρντ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων του μαγικού πλανήτη και αναμένεται να είναι ο επόμενος Ιταλός που θα κάνει το υπερατλαντικό άλμα με προορισμό το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Ο Χάμοντ είδε τον Ντατόμε να ολοκληρώνει το ματς φορτώνοντας το καλάθι της Βίρτους Μπολόνια με 20 πόντους (2/3 τρίπ., 6/7 δίπ., 2/2 βολ.), ενώ κατέβασε και 4 ριμπάουντ και αν μη τι άλλο η παρουσία του αρχηγού της Ρόμα -που οδήγησε την ομάδα του σε άνετη επικράτηση (90-70)- θα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς!

Εξάλλου, αρκετά βλέμματα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι στραμμένα στον Ντατόμε, ο οποίος... βγάζει μάτια όντας εκ των κορυφαίων παικτών της Lega A μέχρι στιγμής και πιθανότατα το καλοκαίρι θα... αποχαιρετήσει την Γηραιά Ηπειρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα