ΙΤΑΛΙΑ | Χάκετ: "Προτεραιότητά μου η Σκαβολίνι"

Το συμβόλαιο του Ντάνιελ Χάκετ λήγει το καλοκαίρι και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο σπουδαίων συλλόγων τόσο της Ευρώπης όσο και της Ιταλίας, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει να είναι κάτοικος Πεσάρο!

Ναι μεν το μέλλον της Σκαβολίνι είναι αβέβαιο, αφού ο ένας από τους δύο χορηγούς της θέλει να αποχωρήσει, αλλά ο Ιταλός γκαρντ δεν πτοείται ιδιαίτερα από αυτό το γεγονός και δηλώνει ότι είναι πολύ δεμένος με την ομάδα. Μάλιστα, υπάρχει και η πιθανότητα ο ιδιοκτήτης να αλλάξει γνώμη, έπειτα

από το απίστευτο σκηνικό που είδε με 10.000 φιλάθλους να γεμίζουν το γήπεδο στο τέταρτο παιχνίδι των ημιτελικών κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, και παρά την ήττα να χειροκροτούν τους παίκτες.

"Η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη της καριέρας μου", ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του στη "Messaggero" ο 24χρονος άσος.

"Έχω παίξει πολλά λεπτά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν και αναπτύχθηκε μέσα στο σωστό σύστημα. Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στο Πεσάρο. Θα μιλήσω με την Σκαβολίνι και θα ακούσω τι έχουν να μου προτείνουν. Ο ατζέντης μου χειρίζεται τα πάντα και θα με κρατάει ενήμερο για τις προτάσεις", πρόσθεσε ο Χάκετ και κατέληξε:

"Όσο για το NBA; Σύντομα θα πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα μου άρεσε να μιλήσω με τους σωστούς ανθρώπους και να καταλάβω εάν υπάρχει αρκετός χώρος για εμένα".

Η ομάδα του Πεσάρο δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, με τον Ιταλό άσο να κλαίει και να αγκαλιάζει τον πρόεδρο του συλλόγου, Ντελ Μόρο, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Δευτέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα