ΙΣΠΑΝΙΑ | Στο πλάι του Μπράμου ο Ντόουντελ!

Με τη φανέλα της Γκραν Κανάρια και στο πλευρό του Μάικ Μπράμου θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ζαμπάιαν Ντόουντελ, καθώς η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε επισήμως τη μεταγραφή.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ αποτέλεσε τον εκλεκτό του Ντούσαν Ίβκοβιτς προκειμένου να καλύψει το κενό του Κεϊλίν Λούκας, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τους κυπελλούχους Ελλάδας και τον Σέρβο τεχνικό να τον ντύσουν στα "ερυθρόλευκα", με τους Πειραιώτες να αποκτούν

εντέλει τον Έισι Λο.

Η Εφές ήταν η επόμενη ομάδα που κινήθηκε για να τον εντάξει στο ρόστερ της, παίρνοντάς αναμφίβολα μεγάλο ρίσκο. Ωστόσο, ο Αμερικανός άσος δεν έγινε κάτοικος Τουρκίας, αφού απέτυχε για άλλη μια φορά να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, με συνέπεια να ακυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τελικά, ο Ντόουντελ, ο οποίος διακρίνεται για τα αμυντικά του προσόντα, κατέληξε στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Γκραν Κανάρια και πλέον το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα καταφέρει επιτέλους να... στεριώσει.

Ο 27χρονος αριστερόχειρας γνωρίζει τα ευρωπαϊκά... κατατόπια, αφού έχει περάσει από τις Νανσί και Μονφεράτο, ενώ επιστρέφει στην ACB έπειτα από τη σεζόν 2009/2010 όπου αγωνίστηκε με τη Μάλαγα, εχοντας 6,4 πόντους ανά αγώνα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στους Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους σε 24 παιχνίδια σημείωσε 5,1 πόντους και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα