ΙΣΠΑΝΙΑ | Σπουδαία νίκη για Λαγκούν Αρο, ήττες για Μπράμο και Μπιλμπάο

Μεγάλο διπλό πήρε η Λαγκούν Αρο κόντρα στην Μάλαγα με 81-89. Νέα ήττα για την Μπιλμπάο από την Μπανταλόνα. Η Γκράν Κανάρια παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Μάικ Μπράμου γνώρισε την ήττα από την Μούρθια για την 23η αγωνιστική της ACB.

Σπουδαίο διπλό πήρε η Λαγκούν Αρο, αφού η ομάδα του Μανώλη Παπαμακάριου πέρασε από την έδρα της Μάλαγα

με 81-89. Ασταμάτητος ο Αντι Πάνκο που πέτυχε 21 πόντους, αλλά δεν ήταν ο μόνος που διακρίθηκε από τους νικητές. Ο Βιντάλ είχε 13 πόντους, ο Μπάρον 20. Ο Μανώλης Παπαμάκριος πέτυχε 7 πόντους, Από την Μάλαγα Βάλτερς και Αμπρινες είχαν από 15 πόντους.
Νέο χαστούκι για την Μπιλμπάο στο ισπανικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Μπανταλόνα, η οποία επικράτησε με 91-67 για την 23η αγωνιστική. Με πρωταγωνιστή τον Που Τζέτερ, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους η Μπανταλόνα δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην νίκη. Η ήττα βάζει την Μπιλμπάο σε νέους βαθμολογικούς μπελάδες. Από την Μπιλμπάο ο μόνος που μπόρεσε να διασωθεί από την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ήταν ο Μουμπρού με 14 πόντους. Ο Κώστας Βασιλειάδης πέτυχε 8 πόντους και ο Δημήτρης Μαυροειδής έμεινε στους 5 πόντους.

Μια ακόμα καλή εμφάνιση πραγματοποιήσε ο Μάικ Μπράμος, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσει η Γκραν Κανάρια στην νίκη, με την ομάδα του Έλληνα παίκτη να γνωρίζει την ήττα από την Μούρθια με 76-60. Ο Ογκουστίν ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 17 πόντους. Από την Γκραν Κανάρια ο Μάικ Μπράμος ήταν ο κορυφαίος με 13 πόντους.

Με τον Μίρζα Τελέτοβιοτς σε τρελά κέφια η Κάχα Λαμποράλ πήρε την νίκη απέναντι στην Σαραγόσα με 75-65. Από τους ηττημένους, ο Χετσχεϊμέιρ πέτυχε 17 πόντους.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Μπανταλόνα- Μπιλμπάο 91-67
Μάλαγα- Λαγκούν Αρο 81-89
Μούρθια- Γκραν Κανάρια 76-60

Keywords
Τυχαία Θέματα