ΙΣΠΑΝΙΑ | Ρέι: "Γράψαμε ιστορία..."

ΒΙΤΟΡΙΑ: ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ. Η Γκραν Κανάρια πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Cοpa Del Rey και όπως ήταν φυσικό ο Πέδρο Μαρτίνεθ και ο Τσάβι Ρέι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη νίκη της ομάδας τους επί της Μπιλμπάο.

"Ηταν ένα παιχνίδι για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί καλά. Προσωπικά έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι σε καλή κατάσταση. Γράψαμε ιστορία για την Γκραν Κανάρια. Ηταν απίθανο. Το Κύπελλο το παρακολουθούν πολλοί. Είμαι ευτυχισμένος που γράψαμε ιστορία. Δεν υπάρχει χρόνος

για να πανηγυρίσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε και είμαστε φιλόδοξοι", δήλωσε ο Tσάβι Ρέι που ήταν ο μεγάλος ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Γκραν Κανάρια με την Μπιλμπάο.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ, προπονητής της Γκραν Κανάρια, παραδέχθηκε πως "ο Τσάβι (σ.σ Ρέι), όπως και όλη η ομάδα, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε δυνατά στην άμυνα και είχαμε υπομονή στην επίθεση. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε λιγότερες από 24 ώρες για να επανέλθουμε και να νικήσουμε αύριο".

Ο Μαρτίνεθ, αφού τόνισε πως "είμαι χαρούμενος που νικήσαμε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Μπιλμπάο", ανέφερε ότι "ελπίζω αύριο να νικήσουμε. Η Βαλένθια είναι μια σπουδαία ομάδα που στο πρωτάθλημα μάς είχε νικήσει εύκολα (64-79), αλλά εφόσον έχουμε φτάσει ως εδώ θέλουμε να συνεχίσουμε κι έχουμε πιθανότητες για να τα καταφέρουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα