ΙΣΠΑΝΙΑ | Εγραψε ιστορία ο Ρούντι, έσπασε το ταμπλό ο Αντιτς (pic-video)

Η Ισπανία επικράτησε με 66-61 της ΠΓΔΜ σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να συμπληρώνει 150 συμμετοχές με τα χρώματα των «φούριας ρόχας» και τον Πέρο Αντιτς να σπάει το ταμπλό κατά την διάρκεια της προθέρμανσης.

Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο (38-21, 20’), με την παρέα του Πέρο Αντιτς να αντεπιτίθεται στις τελευταίες δύο περιόδους. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν άφησαν τους φιλοξενούμενούς

τους να ολοκληρώσουν την αντεπίθεσή τους και πήραν εν τέλει τη νίκη με 66-61.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ έγινε ο νεότερος Ισπανός που συμπλήρωσε 150 συμμετοχές με τους «φούριας ρόχας», οι οποίοι είχαν για κορυφαίο τον Μαρκ Γκασόλ (17 π., 6 ριμπ.). Ο Βλάντο Ιλιέφσκι σημείωσε 14 πόντους, οι οποίοι δεν φάνηκαν αρκετοί για την ΠΓΔΜ ενώ ο τέως πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού και νύν των Ατλάντα Χοκς, Πέρο Αντιτς τέλειωσε τον αγώνα έχοντας στην συγκομιδή του 2 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Αξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως τα μέλη της Εθνικής Ισπανίας τίμησαν την μνήμη των 79 θυμάτων που έχασαν την ζωή τους ύστερα από εκτροχιασμό τρένου στην Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα στις 24 Ιουλίου. Μέλη της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (20/8) στον καθεδρικό ναό του Σαντιάγο και άφησαν λουλούδια για τη μνήμη των θυμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα