ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Χρειαζόμαστε τις νίκες"

Ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να φύγει από την Περιβόλα με τη νίκη και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης τόνισε ότι η ομάδα του από έδω και πέρα χρειάζεται τη νίκη, ενώ τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα των Ιλισίων.

"Πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τις εγκαταστάσεις και το όλο οικοδόμημα και κυρίως στους Μολφέτα και τον τεχνικό Νίκο Βετούλα, που μέσα σε όλα αυτά σήμερα ο Απόλλωνας έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η διαφορά μας σήμερα ήταν πολύ μεγάλη παρ΄ ότι προσπαθήσαμε αλλά ο Απόλλωνας βρέθηκε σε μια πολύ καλή μέρα σήμερα.

Αυτή

η εικόνα μάς πήγε ένα βήμα πίσω σε σχέση με το βήμα που κάναμε στο ματς με τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε όμως γιατί πλέον δεν έχουμε σύμμαχο τον χρόνο. Με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί, ώστε να τον αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο μας και να πάρουμε κάτι".

Αναφορικά με το αν ο Ηλυσιακός θα ενισχυθεί δήλωσε: "Δεν νομίζω να κάνουμε κι άλλη προσθήκη, δεν έχουμε φύγει από το χρόνο. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια με ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε αφού παίξουμε πρώτα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τις νίκες. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και τον Νίκο Βετούλα".

Σε ερώτημα για το αν θεωρεί ότι ο Απόλλωνας θα είναι από τις ομάδες που θα κινδυνέψουν είπε: "Με τίποτα, ο Απόλλωνας έχω πει πως θα είναι στην 6αδα. Σαν ρόστερ έχει πολύ καλό και διαθέτει μια δεμένη ομάδα. Έτρεξε την ομάδα πολύ σωστά ο Μακκόλουμ. Λίγες ομάδες θα παίξουν όπως ο Απόλλωνας".

Ο παίκτης του Ηλυσιακού Μιχάλης Παραγυιός τόνισε: "Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι και έπρεπε να ετοιμαστούμε κατάλληλα, αυτές ήταν οι οδηγίες του προπονητή μας, τελικά όμως δεν ανταποκριθήκαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί όπως είπε ο κόουτς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός μας.

Θα πρέπει πλέον να κάνουμε ότι λέει ο προπονητής μας, ψάχνουμε νίκες και στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να βρούμε την ψυχολογία για να συνεχίσουμε. Δεν είναι υπέρ μας ο χρόνος. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα